DivingLund, Sverige, 29.okt-1.nov

Denne helgen var vi i Lund, Sverige, og stupt DivingLund. Dette er en stor internasjonal konkurranse som går over fire dager med nesten 170 stupere fra 11 forskjellige nasjoner.
De som representerte Spinn var Amanda, Mari, Safiya, Tobias, Edvard, Isak, Bjørn Oscar, Henry, Ulrik Hvarnes og Daniel. Torsdag var første dag, og vi fikk kjørt noen gode treningsøkter. Og i tillegg stupte Mari og Amanda Jenter B 1m svikt. Det var en lang og tøff konkurranse med mange stupere. Jentene gjorde mange bra stup, men var begge litt uheldige på dobbelt forlengs og havnet på 25. (Mari) og 26. plass (Amanda) de stupte veldig likt og det skilte kun 1,2 poeng.
Dag to startet med en gullmedalje til Spinn. Det sørget Daniel for på 1m for herrer. Våre to A stupere Henry og Ulrik stilte også i denne klassen selv om de begge er junior stupere. De gjorde en god innsats, men hadde ikke helt dagen og havnet på 14. (Henry) og 17. (Ulrik) plass. Mari og Amanda stupe 3m for jenter B, de gjorde begge mye bra og havnet på 22. (Mari) og 25. (Amanda) plass. Tobias stupte 1m for gutter C (født 2003), han viste gode takter, men var litt uheldig på sin isander og havnet på 14. plass. I klassen gutter B tårn hadde vi med Bjørn Oscar og Isak, begge to gjorde bra innsats og havnet på 12. (Isak) og 13. (Bjørn Oscar). Safiya var siste av våre stupere som var på brettet i dag, og hun gjorde en bra innsats da hun stupte 1m for jenter C (født 2003), hun landet til slutt på en 23.plass.
Lørdag startet Safiya med å stupe jenter C tårn, hun hadde mange bra stup og endte til slutt på en 8.plass. I gutter B på 3 meter stupte Edvard sitt første internasjonale stevne, her stupte også Isak og Bjørn Oscar. Gutta leverte mange bra stup og endte på 16. (Isak), 17. (Edvart) og 18. (Bjørn Oscar). Tobias gjorde fin innsats på 3m for gutter C (2003) og tok med seg en 14.plass. Siste konkurranse denne dagen var tårn for herrer, og her stupte Daniel til en 4.plass og Henry til en 6.plass.
Fjerde og siste dag i Lund bød på mye bra stuping, spenning og dramatikk. Først ute var guttene på B 1m, Her stupte Isak (15.plass), Edvard (16.plass) og Bjørn Oscar (17.plass). Neste ut var Safiya i klassen C jenter (2003) 3m, hun stupte til en flott 12. plass. I klassen Gutter C (2003) tårn stupte Tobias sin første internasjonale tårnkonkurranse, det gjorde han med stil, endte på 11.plass og ny personlig rekord. Siste konkurransen vi fikk med oss denne gangen var herrer 3m. Her ble det en del spenning og dramatikk. Henry stod for den største dramatikken da han «planta» begge hendene i brettet på sin 305, han fikk på et par isposer noen minutter og fullførte imponerende nok resten av stupene sine. Daniel var skikkelig uheldig på sin 305, og måtte ha omstart på 5335 men landet likevel på 310 poeng. Gutta endte til slutt med disse plasseringene. Daniel 5., Ulrik 13. og Henry 15.plass. Mari og Amanda skulle ha stupt Jenter B tårn, men måtte dessverre trekke seg for at vi skulle rekke toget hjemover. Dette var veldig synd for jentene, men de tok det med godt humør og ser videre frem mot neste stevne.
Alt i alt har vi hatt fire fine dager her i Lund med mye bra stuping og hyggelig samvær med både nye og game venner.
Detaljerte resultater finnes via resultater siden.
En liten filmsnutt med smakebit fra DivingLund: link
Lund-2015

Share This

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *