Stavanger Open 14-16 mars 2014

Stupklubben SPINN har hatt stupere over fjellet, nærmere sagt i Stavanger og deltatt i Stavanger Open.
Stupere fra hele Norge var representert. For Spinn stilte Amanda Vestvik og Mari Stensholt i klasse C, og Henry Kristiansen i klasse A.
Amanda og Mari stupte 1m på fredag og 5 m på Lørdag. Der gjorde de det så bra at det ble finaler på 3 m på Søndag. Amanda var fattige 0,7 poeng fra bronsjemedalje på tårn.
Finalen på søndag ble avviklet på 3m, hvor Amanda fikk en 6 plass og Mari fikk 5 plass.
Henry Stupte til 1 plass på 3 m på fredag, og ny 1 plass på lørdagens 1 m. Det holdt til finale i Tårn på Søndag. Henry leverte igjen og fikk en ny 1 plass, i finalen.
På lørdag ble det arrangert en ny konkurranseform, som er kalt Team Event. Det er en konkuranseform der 2 stuper sammen, en av hvert kjønn. Det er også en plikt å representere forskjellige typer stup. Hver stuper gjør 3 stup, 6 stup pr par. Der stilte Amanda opp sammen med Bjørn Oscar, og Mari stupte sammen med Isak, begge gutter fra Sandefjord. Henry stupte sammen med Anne Vilde fra Randabergstuperne. Dette er en konkurranse som var godt likt av stuperne. Henry og Anne Vilde stupte til 1 plass, Mari og Isak kom på 6 plass og Amanda og Bjørn Oscar kom på 10 plass.

Fra venstre Mari Stensholt, Henry Kristiansen og Amanda Vestvik

Skrevet av Jon e Kristiansen, for Spinn

Share This

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *