Stupklubben Spinn deltagelse i senior NM i Stup 2014

Helgen 23-25.mai 2014 stilte Stupklubben Spinn med 3 stupere i senior NM

Fra Stupklubben Spinn reiste Henry Kristiansen, Daniel Jensen og Ulrik Hvarnes Evensen til Kristiansand for å representere klubben i årets Senior NM i stup.
Selv om stevnet var et senior NM, og stuperne fra Spinn fortsatt er junior stupere, presterte de gode resultater og oppnådde flere pallplasseringer. 
På fredag stupte guttene 1 meter svikt, her ble det ingen pallplasseringer, men det ble en 4.plass på Daniel og Henry og Ulrik ble henholdsvis nr 7 og 8
På lørdag stupte guttene to konkurranser. Den første konkurransen var 3 meter svikt, her ble det 3 plass på Daniel, Henry tok en 6 plass og Ulrik endte på 8 plass. 
Neste konkurranse var syncro stup på 3 m svikt. Her vant Daniel med syncro partner Filip Devor fra Bærum, Henry og Ulrik stilte som syncropar og tok en 3. plass. 
Søndag var siste dag i NM og denne dagen var det tårnstup, både individuel og syncro. I individuelt tok Daniel hjem en 3 plass og Henry 5 plass, Ulrik stupte ikke denne konkurransen. Siste konkurransen i NM var syncrostup fra tårn. Her ble det en 2. Plass på Daniel med syncro partner Filip Devor, mens Henry og Ulrik stupte sammen til en 3. Plass. I tillegg til gode resultater på enkeltøvelsene fikk Daniel også fikk sølv sammenlagt for alle forsøkene(allround).

Bilde fra venstre Ulrik Hvarnes Evensen, Henry Kristiansen og Daniel Jensen

Bilde fra venstre Ulrik Hvarnes Evensen, Henry Kristiansen og Daniel Jensen

 

Share This

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *